No module Published on Offcanvas position

Neem contact op via:

  06 14 12 59 14

š   shop @ trainingsmaatje . nl <zonder  spaties>

H Okkenbroekstraat 4, 8112 AK Nieuw Heeten


Wij werken ALLEEN OP AFSPRAAK (voor demo/ sport- en product advies)


Over ons

Wij, Paul en Heleen van de Ven zijn, waarschijnlijk net als jij, buiten fietsers. Niets is lekkerder dan buiten zijn en van de omgeving genieten. Wij merken dat extra nu we pas verhuisd zijn naar het oosten van het land vanuit het westen. Toch zien we de voordelen van binnen fietsen op een indoor training. We vinden dit dan ook alleen maar leuk met Zwift. Vandaar dat we de indoor trainers Zwift bikes noemen!

Wij vinden dat iedereen een duur product als een indoor smart trainer moet kunnen uitproberen. Winkels bieden die mogelijkheid heel af en toe en dan is het maar voor een minuut of zo. En eerlijk: een minuut is altijd leuk met een nieuw speeltje ?. Wij bieden de mogelijkheid om een hele training te doen en gebruik één van onze eigen Zwift accounts om ook meteen Zwift uit te proberen. Of gebruik je eigen account als je nu een trainer met een fiets hebt en wilt overstappen naar een vaste bike.

We zitten niet meer in een winkel in het westen, maar een regulier woonhuis met (wo)man cave (garage) aan huis. Onze trainingsruimte is meteen demo ruimte. Voel je welkom om een training te doen bij ons om te kijken welk product het beste bij jou past! 


Trainingsmaatje is onderdeel van Choose 2 Achieve, KvK 34281253; 

Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van Choose 2 Achieve;

Bekijk onze Privacy Verklaring over hoe we omgaan met alle persoonsgegevens en waarom.